Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najam traktora
  • 11.05.2024. 18:00

Kupio 90 traktora, a nije poljoprivrednik?

Jedan se njemački start-up bavi najmom traktora za što ne koriste vlastite lokacije nego lokalne trgovce poljoprivrednim strojevima.

Foto: Shutterstock/Filmbildfabrik
  • 39.391
  • 2.035
  • 0

Jedno je njemačko poduzeće kupilo 90 traktora, no ne bavi se poljoprivredom. Ova je vijest privukla tamošnje medije pa je Agrarheute objasnio što je u pozadini ove kupnje. 

Nude više brendova 

Naime, brend traktora Case IH izvijestio je o prodaji 90 traktora jednoj tvrtki koja se bavi iznajmljivanjem, startup-u easyTraktor sa sjedištem u Hamburgu koji je od svog osnivanja 2021. povećao vozni park na 105 traktora. Njihov je cilj ponuditi ih u najam na jednostavan i jeftin način. 

Iako su dioničari start-upa Case IH Mager & Wedemeyer, easyTraktor tvrdi da posluju neovisno o robnoj marki. Tako na svojim stranicama nude i brendove John Deere, Deutz-Fahr i JCB. 

Naručeni traktori bili su u rasponu od modela Case IH Maxxum 150 s maksimalnom snagom od 175 KS do Case IH Puma 260 KS. Za najam ne koriste vlastite lokacije nego lokalne trgovce poljoprivrednim strojevima. 

Koliko košta radni sat? 

U cijenu najma uključeni su svi dodatni troškovi kao što su održavanje i kasko osiguranje, ali i pregledi te servis. Nvode da je najam predviđen za najmanje 500 radnih sati. 

Kada je riječ o cijeni, Case IH Maxxum 150 nude već od 22,90 eura po satu, ovisno o opremi, a može se preuzeti sljedeći radni dan od dana narudžbe. Tvrtka također jamči popravke na licu mjesta, ili ako to nije moguće, zamjenski traktor u roku od 48 sati.


Tagovi

Najam traktora Cijena najma Radni sat Traktor u najam Case IH EasyTraktor


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Arheološka senzacija: Renovirao vinski podrum pa pronašao kosti mamuta

Austrijski vinar koji je renovirao svoj vinski podrum došao je do nesvakidašnjeg otkrića - kostiju prapovijesnih mamuta, piše BBC.  Istraživači s Austrijskog arheološkog...

Više [+]